Bent u op zoek naar een voorstelling of een workshop voor uw school?

 

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller en buikspreker, die al jarenlang voorstellingen in basisscholen door het hele land verzorgt. Met gebruik van buikspreekpoppen, verfkwasten, verhalen en goocheltrucs maakt hij mooie en leuke educatieve voorstellingen en workshops voor de groepen 1 t/m 8. 

Zijn voorstellingen zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.  

 

_JAC6098

"We hebben al meerdere voorstellingen op school gehad, maar dit was de leukste voorstelling tot nu toe"
                                                           

Voorstellingen
Matthijs verzorgt voorstellingen voor zowel de onderbouw, voor de bovenbouw, als voor de hele school. Hij wordt veel gevraagd voor
verjaardagen, jubilea of afscheidfeesten van meesters of juffen. Daarnaast speelt Matthijs bijna wekelijks de voorstelling 'Iedereen heeft een talent.' Maar natuurlijk maakt hij ook voorstellingen op maat, zoals over pesten, de Kinderboekenweek en (christelijke) voorstellingen rondom Kerst en Pasen. Een tijd dat veel scholen het erg druk hebben. Wat is het dan prettig om voor de kerstviering een specifieke voorstelling in de school te hebben!

Talent in school
Matthijs is ervan overtuigd dat ieder kind meerdere talenten heeft. Dat met een beetje hulp ieder kind kan stralen als een goochelaar of een buikspreker. Hij wil kinderen helpen om hun angst voor het podium te overwinnen, zich leren te presenteren voor een groep en samen (of alleen) een korte act te kunnen doen. Hij biedt hiervoor workshops aan in buikspreken en goochelen en kan samen met een groep kinderen of met de hele school gedurende een projectweek een voorstelling voor de kinderen en hun ouders creĆ«ren.

Voor meer informatie: info@creatiefkinderwerk.nl