Bent u op zoek naar een voorstelling voor de gehele school?

 

Matthijs Vlaardingerbroek is een veelgevraagde verhalenverteller en buikspreker, die al jarenlang voorstellingen in basisscholen door het hele land verzorgt. Met gebruik van buikspreekpoppen, goocheltrucs en verhalen maakt hij mooie en leuke educatieve voorstellingen voor de hele school!

Zijn voorstellingen zijn altijd vol humor, sterk afwisselend en interactief. Matthijs laat tijdens zijn voorstelling veel kinderen even schitteren door hen te laten meehelpen in een truc, een verhaal of een buikspreekact.  

 

_JAC6098

"We hebben al meerdere voorstellingen op school gehad, maar dit was de leukste voorstelling tot nu toe"
                                                           


Voorstellingen voor de onderbouw en bovenbouw

Matthijs verzorgt voorstellingen voor zowel de onderbouw, voor de bovenbouw, als voor de hele school. Hij wordt veel gevraagd voor
verjaardagen, jubilea of afscheidfeesten van meesters of juffen. Daarnaast speelt Matthijs bijna wekelijks de voorstelling 'Iedereen heeft een talent.' Maar natuurlijk maakt hij ook voorstellingen op maat, zoals over de Kinderboekenmaand en (christelijke) voorstellingen rondom Kerst en Pasen. Een tijd dat veel scholen het erg druk hebben. Wat is het dan prettig om voor de kerstviering een specifieke voorstelling in de school te hebben!

Scholen zijn zeer enthousiast over zijn voorstellingen. Voor een aantal aanbevelingen kijk hier.

Matthijs komt graag bij jullie op school spelen. Voor meer informatie, een optie of een boeking, mail ons even op: info@creatiefkinderwerk.nl