« nr. 82 True love | Hoofdmenu | nr. 84 Smell of spring »

06/01/2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Kirsten

Hai Katie en haar vader!

Toen ik gister in het avondzonnetje met mijn dochtertje nog even de speeltuin in ging trof ik daar zowaar ineens een fleurig potje met een labeltje eraan. Daar stond ik onder de bomen me af te vragen wie dat daar neer zou hebben gezet en waarom. En heel even verwachtte ik dat er uit de struiken ineens iemand te voorschijn zou springen, iemand die bij het potje zou horen. Maar het bleef stil. Thuis gekomen leidde het labeltje me naar deze website. Wat een leuke verrassing! Met deze scharrlepotjes weet je zeker dat er elke dag iemand een blij huppeltje maakt! Als het me - als drukke werkende moeder - niet lukt om zelf een potje te frutselen en los te laten in het wild, dan zal ik er zeker voor zorgen dat jouw lego potje een mooi nieuw plekje krijgt om weer iemand anders te verblijden!
Superleuk! Liefs, Kirsten

Marja

Hai Katie,

Gisteren kreeg ik van mijn kleindochtertje Idalina een heel bijzonder cadeautje! Het was een glazen potje met een bloemetjeshoedje erop, lego erin en een leuk labeltje eraan.Dit was het allerleukste cadeautje wat ik me maar kon wensen.
Ben ik zo dol op Lego? Niet zozeer, maar het is het ultime vrolijke, lieve, optimistische,en creatieve belevenisje dat er gebeurde. Daarom wil ik het wel houden. Maar ik vindt het ook heel belangrijk dat het (=idee) wordt doorgegeven en dat er nog veel meer mensen op deze manier blij gemaakt worden. Ik word vooral ook zo blij als ik me realiseer dat er nog meisjes van 16 zijn, zoals jij. Hopelijk ga jij nog lang door met dit leuke idee, en ik ga eens nadenken wat ik zal doen met het potje. Misschien zoek ik wel een somber, troosteloos plekje in de grote stad,zodat iemand het plotseling kan vinden,waardoor hij de hele dag blij wordt.
Dag, groetjes van Marja uit Schiedam.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).