« nr. 73 Beautiful personality | Hoofdmenu | nr. 75 Vlieg(er) mee »

05/23/2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Wilma Doldersum-de Gelder

Hoi Katie, ik heb een heel deel van je potjesperikelen gevolgd, en vind het fantastisch. Ik kwam op je blog door Marieke vWff die op FB had gezet dat ze een potje aan het maken was... Ik moest meteen denken aan het wildbreien (door Francine Oomen in Nederland bekend gemaakt www.wildbreien.nl ) ook een creatief proces /straatkunst waarvan sommigen het rommel vinden en anderen juist met een glimlach om de mond de dag vervolgen. Ik zou zeggen houd vol zolang het niet een een 'moeten' wordt waar je tegenop gaat zien! ik denk dat je al zoekend naar inspiratie en mooie quotes ook zelf er plezier aan beleeft?
Enne.... heb je nog wat frutsels nodig ter inspiratie en vulling van de potjes (en potjes zelf??) ik denk dat ik nog wel wat heb liggen. Misschien kan ik het dan aan mijn dochter meegeven (2A2 zandvliet) dus je hoeft er dan niet extra de deur voor uit...
Ik kijk uit naar je volgende schepping!
groet,
Wilma

Riet Verdouw. Gruttolaan 11 Nijkerk

Hallo Katie, Ik vind het geweldig wat je doet, dat je iedere keer weer geinspireerd wordt om een nieuw potje te maken en weer
opnieuw iets te bedenken. Het is fijn dat je anderen hier blij mee maakt, ook al hoor je niet altijd iets terug van de mensen. Ik vind je een kanjer dat je al zo'n tijd bezig bemt met deze "scharrelkunst". Ik kijk elke dag uit naar je stukjes op de site. Ga gewoon lekker door, je doet er denk ik veel mensen een plezier mee.

Groetje, Riet.

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).