Hoofdmenu | nr. 1 Vlinderpotje »

03/11/2012

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

kitty

grappig idee! Ik had wel van zwerfboeken gehoord, maar dit dus nog niet. Helaas heb ik geen tijd om dit elke dag weer te gaan doen, maar wie weet in de toekomst :-) Succes met je creaties!

I Mank

Wat een super leuk idee! :)

Josien

Te schattig! Een potje kunst met een geluksspreuk. Het staat voorlopig in de vensterbank, tot het op een dag een ander geluk mag brengen. Dankjewel!

Marianne

Ontzettend leuk en supercreatief! Wie zo'n scharrelkunstwerkje ontdekt, zal vast blij verrast zijn. Wie weet waar het anderen toe aanzet. Over een tijdje staan er misschien wel op meerdere plaatsen leuke creaties (buiten en in huis), terwijl de glasbakken ondertussen steeds leger worden...;)

Judith

Heb het erg leuk gevonden. Over een poosje zal ik zelf zo iets doen. Nu staat het potje buiten op de tuintafel en iedere keer dat ik het zie moet ik glimlachen.

Job

Je mag ze ook best ergens in Ede neerzetten hoor! Maak ik ook nog kans er 1 te vinden ;)

Rosanne

wat een ontzettend leuk initiatief!! Zag het op de fb van je vader en zou echt willen dat ik in de buurt van Den Haag woonde, zou op zoek gaan naar die potjes:D Helaas dus als je ooit in de buurt van Dordrecht komt?:P Veel succes en plezier ermee!! gr Rosanne

Talitha

Heb net een zoet lentepotje op Utrecht CS gevonden toen ik met een klasgenootje op de trein zat te wachten. We hebben erg gelachen en de snoepjes zijn lekker. Heel erg bedankt!!! Echt heel leuk. Ik vond de naam scharrel ook zo toepasselijk met die kuikens en deze tijd van het jaar. Met het rijmpje er bij is het helemaal compleet. Super:)
Ik dacht als ik hem mee neem dan moet ik sowieso laten weten dat ik erg blij mee ben en goed t(U)erecht is gekomen.
Groetjes en veel geluk en succes.

Geer

Na afloop van de voorstelling van "Koning van Katoren" en nog vol van deze fantastische voorstelling, verzorgd door kinderen / middelbare scholieren, stond daar deze kleinood. Geweldig. Lente , 1 april, losse veters en zon na afloop!
En Marilyn op de eettafel nu.
Ik ga dit kunstwerkje absoluut doorgeven, opdat anderen, net als ik, glimlachen en geraakt door zoiets eenvoudigs en toch verbindend.
Wie is de volgende ontvanger van dit super-gebaar?
Geer, Den Haag

Geer

Het potje van Marilyn is vandaag op reis gegaan en via Amersfoort in Leeuwarden op een muurtje gezet.
De reis startte vanochtend hier op het stationnetje Den Haag Ypenburg.
Collega's in Amersfoort hebben genoten van het idee, nu de Friezen!
Waar zal het potje morgen zijn? Ik hoop dat het nog velen zal plezieren!

Vera van Haarlem

Jouw scharrel-kunst-concept ;0) heb ik gedeeld met vriendinnen met creatief gen. Dat is ongeveer het maximum aan creativiteit van mij. Als ik hoor over praktische uitvoeringen, zal ik er zeker een berichtje over posten.

Linette

Wat een feestje is het om zomaar zo'n klein kunstwerk op de bank voor mijn huis te vinden toen ik net thuis kwam. Ik zit nu met een grote grijns te typen en volgens mij gaat dit scharrelkunstwerk mij de komende dagen nog veel blije momenten bezorgen. Heerlijk dat er nog mensen zoals jij en je vader zijn die hiervoor de moeite nemen. Ik ga hier zeker wat mee doen en zal over een tijdje iemand anders een momentje van geluk geven door het potje ergens neer te zetten.

Karin

Erg leuk idee van je. Met bewondering heb ik naar al je potjes zitten kijken. Lief. Hihi, en de mensen vandaag maar vreemd kijken met al die dozen waarmee we terug naar huis gingen. Nee, niet voor scharrelkunst, maar ik kan ook van alles gebruiken voor creatieve uitspattingen. Ik noem dit dan straatjutten. Net even anders, maar even leuk. Creativiteit is gewoon heel erg leuk.

Karin, Michiel en Benjamin

Rutger

Aan Job, die eerder reageerde,

misschien duikt er morgen wel een potje op in Ede,
of ergens langs de A12.

je weet het nooit

Esther

ik vond een 'scharrelpotje'op een bijzonder moment namelijk toen ik terug kwam van de crematie van mijn jeugdvriend Ruud.
Ik was intens verdrietig en zie dit maar een beetje als een teken dat het leven weer verder gaat.
Hartelijk bedankt voor het leuke potje en misschien geef ik het eens weer door.
Voor nu bied het me troost
Esther uit Den Haag

hester

hallo, ik vroeg me af of je nog kunstenaars zoekt om je af en toe te helpen? ik ben kunstenaar en vind je idee echt super. En ik vroef me af of dat je het goed vind dat ik hier in amersfoort waar ik woon en zwolle waar ik af en toe kom ook potjes ga neerzetten. Wil je dan dat jou site erop komt, zodat je de reacties kunt peilen? Hester

marina pipers

hallo potje gevonden in Spoorwijk Den Haag waar je weinig kunst tegen komt .dus ik ben blij verrast .ga er zeker ook 1 maken misschien wel met de kinderclub de mijne zat een theepotje gezellig.groetjes en veel knutsel plezier. Marina uit Den Haag

philo van enckevort

Je knuffel in cadeautasje in het jkz gevonden, collega's hadden hem voor mij neergezet omdat ik van knutselen houdt en wel een oppepper kon gebruiken na een ongeval (ernstig gebroken enkel). Nu pas reactie: erg leuk idee en leuk om te krijgen, ga er in de toekomst zeker ook wat mee doen. De potjes vind ik ook erg leuk, ga vooral door, ik denk dat je op veel gezichten een glimlach zult toveren.

Lisa

Ik stond vanochtend voor de ingang van de Mariaschool en wat vond ik ... een prachtig begin van de dag. het potje met The Rose!
wat eej superleuke schat om te vinden EN te houden, een cadeautje voor de eerste vinder.... wat een mooie vondst, origineel en ik ga er zeker de komende week ook eentje maken want ik heb mij laten inspireren. Zomaar een kunstwerkje, met de songtekst van Bette Midler's The Rose... je bent een kunstenaar of kunstenares in de dop en ik hoop dat je het ver mag brengen. Je hebt mij helemaal blij gemaakt en ik ga het potje met The Rose koesteren!

Marja

Al 100 keer!!!
Het moet een prachtig gevoel geven om te weten dat je zeker al 100 mensen blij hebt gemaakt,en waarschijnlijk al veel mee. En je bent pas 16! Dat belooft heel wat.
Wij zitten midden in een grote verbouwing, maar ik ga zeker nog eens een potje voor je maken. Het is te leuk.
Het legopotje had ik weer uitgezet in het park in Schiedam, op weg naar de bakker. Bij de terugweg was het al verdwenen.
Je laatste potjes zijn weer erg schattig en ook heel erg arbeidsintensief. Groetjes van oma Marja

Trijnie

Mooi die reacties!

Ik bedacht ineens.....

Geluk zit in een klein potje.

Ik hoop dat de vinders dat ook zo ervaren!

Al die potjes maken mij in ieder geval blij, alleen al door er naar te kijken.

Bedankt daarvoor!

Marja

Hallo,
We zijn blij dat je weer terug bent.
Je werd gemist!

Veel inspiratie..

Marja Maliepaard

Hester Bats

Echt een superleuk idee zeg, geweldig! Misschien ga ik het in Ede weleens doen...

Jans

Hallo,
Net een potje gevonden in Brielle.
Ga de zaadjes eruit halen en zaaien.
Het potje zal ik met nieuwe zaadjes ergens terug zetten.
Super leuk!
Groetjes Jans

Controleer uw reactie

Voorbeeld van uw reactie

Dit is slechts een voorbeeld. Uw reactie is nog niet ingediend.

Bezig...
Uw reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Uw reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die u invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor uw reactie wordt gepubliceerd, gelieve de letters en cijfers in te vullen die die u ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter

Uw informatie

(Naam en e-mail adres zijn vereist. E-mail adres zal niet worden getoond bij de reactie).