"Ben je op zoek naar een leuke, mooie, interactieve voorstelling voor kinderen (en volwassenen), die tegelijkertijd een krachtige boodschap bevat?"


Matthijs Vlaardingerbroek – christelijke verhalenverteller, buikspreker en goochelaar – kan je hier wellicht in helpen.

Matthijs speelt jaarlijks zo'n tweehonderd voorstellingen in zowel christelijke, katholieke als openbare basisscholenin gezinsdiensten en in bedrijven, in vakantiebijbelweken, conferenties en op studiedagen.

 

12370638_961042153976532_1192931162435179047_o

Matthijs speelt momenteel de volgende christelijke voorstellingen:

'De Verborgen Schat'                een prachtige voorstelling over Zacheus

'Hooggeëerd bezoek'                een mooie voorstelling over de verloren zoon

'Echte vrienden'                       een leuke voorstelling over de vier vrienden en de verlamde man

Vanaf de zomer 2018 speelt hij zijn gloednieuwe voorstelling 'Rotsvast?!' over de vriendschap tussen Petrus en Jezus. Deze voorstelling is gebaseerd op het VBW thema 2018.

Voor de christelijke kinderboekenmaand speelt hij de voorstelling 'Door dik en dun' - een aangepaste voorstelling over de vriendschap tussen Petrus en Jezus, waarin Petrus ontdekt dat vriendschap door dik en dun gaat en dat een vriendschap met Jezus eeuwigheidswaarde heeft!

Daarnaast speelt hij twee voorstellingen, die zowel een neutrale inhoud als een christelijke inhoud kunnen hebben. Deze speelt hij met name in tientallen basisscholen over het hele land:


‘Iedereen heeft een talent’

‘Pesten is te stoppen….’  

Vanzelfsprekend levert hij voor scholen, congressen, kerken, bedrijven en studiedagen voorstellingen op maat.  Van elk thema maakt hij een wervelend geheel dat inspireert, uitdaagt en tot nieuwe inzichten leidt.

Rondom Kerst en Pasen speelt hij specifieke voorstellingen in basisscholen en gezinsdiensten.


Voor meer informatie of een boeking


Matthijs Vlaardingerbroek
06 27273622
info@creatiefkinderwerk.nl