Mijn foto

Categorieën

Mijn websites

 • Matthijs Vlaardingerbroek
  Matthijs Vlaardingerbroek is een Levenskunstenaar, die met zijn prikkelende vragen, zijn sprankelende verhalen en zijn vrolijke lach, overal waar hij komt, leven in de brouwerij brengt en het Leven in al Zijn overvloed deelt."
 • Henkie's kindertheater - voor gezinsdiensten en vakantiebijbelweken
  Matthijs treedt al jaren samen met zijn verhalen, poppen en goocheltrucs op in kerken, vakantiebijbelclubs, basisscholen, gezinsdiensten, Het verlangen van Matthijs is om in zijn optredens en workshops mensen mee te nemen op reis in het verhaal van de Here God en waar mogelijk iets van het evangelie zichtbaar te maken.
 • Talent in school - voorstellingen en workshops voor basisscholen
  Matthijs Vlaardingerbroek treedt al jaren samen met zijn kindertheater op in basisscholen door het hele land. Hij verzorgt zijn voorstellingen samen met zijn buikspreekpop Henkie, waarnaar het kindertheater vernoemd is. Met gebruik van poppen, verfkwasten, verhalen en goocheltrucs geeft hij educatieve voorstellingen en workshops voor de groepen 1 t/m 8.
 • Creatief Kinderwerk
  We streven op deze site naar honderden creatieve ideeën voor kinderwerk. Ideeën die je kunt gebruiken: - binnen de kinderkerk, zondagsschool of kindernevendienst - binnen de gezinsdiensten - binnen de vakantiebijbelweek - binnen het missionaire kinderwerk
 • Creatief Gebed
  Ontdek meer dan 115 creatieve ideeën voor gebed. Ideeën die je kunt gebruiken in: - een 24/7 gebedsruimte - bidstonden, gebedsweken, gebedsweekenden, gebedsretraites - kinderwerk en bidden met kinderen - jongerenwerk - diensten, vieringen en samenkomsten - preekillustraties
 • Urban Expression
  Urban Expression is een jonge organisatie die als doel heeft om christenen die woonachtig en betrokken zijn in achterstandswijken te helpen om tot gemeentestichting te komen. We werken alleen in de binnenstad, oude volkswijken en aandachtswijken. Er zijn vele zendingsmogelijkheden in andere plaatsen, maar dit is onze focus. Deze wijken in Nederland representeren een van de meest diverse, uitdagende en spannende omgevingen voor zending in deze tijd.